MALEREN Bjerring & Co tilbyder alle former for malerarbejde til private og erhverv. Vi sætter en dyd i at der komme til aftalt tid og at vor aftalt pris og kvalitet overholdes.

Farver og rådgivning

Står du og skal have malet, men er i tvivl om farver og sammensætning? Vi står klar med gode råd om valg af materialer og farvesammensætning, og vi kan tilbyde farveprøver i alle former. Skal have malet vinduer, døre, gavle eller facader? – Eller have tapetseret stuen eller børneværelset? Så kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Træværk

Trænger dine vinduer til nyt liv? Eller har du andet træværk der kunne bruge en kærlig hånd? Så kontakt os – vi har alle de rigtige materialer og vi kan hjælpe dig med at holde dit træværk pænt og sundt.

Spartling

Vi udfører alle former for spartelarbejde på både vægge og lofter, og vi er altid opdateret på de nyeste metoder og teknikker, og du kan som kunde altid være sikker på at få et optimalt resultat.

Vægbeklædning

Vi har mange års erfaring indenfor vægbeklædning både med glasvæv og glasfilt. Du og dine vægge kan derfor nyde godt af vores høje kvalitet i mange år fremover.

Trænger dine vinduer til nyt liv? Eller har du andet træværk der kunne bruge en kærlig hånd? Så kontakt os – vi har alle de rigtige materialer og vi kan hjælpe dig med at holde dit træværk pænt og sundt. Og vores samarbejde med JOTUN og brug af deres produkter er med til at sikre de bedste og mest hold-
bare resultater.