Malerarbejde

Hos MALEREN Bjerring & Co tilbyder vi alle former for malerarbejde for både private og erhverv og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på den opgave du har. Når du vælger MALEREN Bjerring & Co som din leverandør af malerarbejde, får du en håndværker der kommer til tiden og hvor en aftale overholdes.

Vi vil være kendt for fornuftige løsninger og personligt engagement. At opfylde kundens behov til det yderste er en naturlig del af vores tankegang. Vi vil betjene nye som gamle kunder både private som erhverv. Når du overlader en maleropgave til os kan du trygt forvente et super flot resultat.

maler-arbejde

Vi mestrer eksempelvis:

Spartling

Vi udfører alle former for spartelarbejde på både vægge og lofter, og vi er altid opdateret på de nyeste metoder og teknikker, således at du som kunde er sikker på at få et optimalt resultat.

Vægbeklædning

Vi har mange års erfaring indenfor vægbeklædning både med glasvæv og glasfilt. Du og dine vægge kan derfor nyde godt af vores høje kvalitet i mange år fremover.

Træværk

Trænger dine vinduer til nyt liv? Eller har du andet træværk der kunne bruge en kærlig hånd? Så kontakt os - vi har alle de rigtige materialer og vi kan hjælpe dig med at holde dit træværk pænt og sundt.

Farver og rådgivning

Står du og skal have malet, men er i tvivl om farver og sammensætning? Vi står klar med gode råd om valg af materialer og farvesammensætning, og vi kan tilbyde farveprøver i alle former.

Så står du og skal have malet vinduer,døre, gavle eller facader?
Eller skal du have tapetseret stuen eller børneværelset?
Så kontakt os for gode råd eller et godt uforpligtende tilbud.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud

Hvis du er interessert i et uforpligtende tilbud, hvor der bliver lagt vægt på høj kvalitet, er
du velkommen til at kontakte os på 2990 2242, eller bede om at blive ringet op herunder.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud: